Vileplume in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Vileplume? Dan zit je goed in onze Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Vileplume. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Vileplume uit de game Pokemon Go. Natuurlijk lees je hier hoe je Vileplume snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #045
Pokemon naam Vileplume
Categorie Pokemon Flower Pokèmon
Type 1 Grass
Type 2 Poison
Zwaktes Fire, Ice, Flying, Psychic
Gewicht 18.6 kilogram
Lengte 1.2 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Vileplume Pokemon Go
Vileplume uit Pokemon Go

Vileplume ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Gloom. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Paras. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Vileplume te vangen. Voor de ontwikkeling van Vileplume heb je nodig: nog onbekend. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Vileplume aanvallen

Direct Vileplume uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Flower Pokèmon. Zijn type is Grass en Poison. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Vileplume. Dit zijn bijvoorbeeld: Fire, Ice, Flying, Psychic. Direct Vileplume aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 18.6 kilogram en lengte van 1.2 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Korte omschrijving van  Vileplume uit Pokemon Go
giftig stuifmeel Vileplume’s triggers afschuwelijke allergie aanvallen. Daarom is het raadzaam om nooit aantrekkelijke bloemen te benaderen in een jungle, maar vrij kunnen zij.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Vileplume vangen

Wil jij er achterkomen waar Vileplume gevonden kan worden? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Verhelderend! Want zo kun jij Vileplume vangen en veel ervaringspunten verdienen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Vileplume?
Vileplume is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en vogel uit waar je Vileplume kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vangen en vinden van Vileplume zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma