Victreebel in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Victreebel? Je bevindt je in onze Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Victreebel. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Victreebel uit Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Victreebel het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #071
Pokemon naam Victreebel
Categorie Pokemon Flycatcher Pokèmon
Type 1 Grass
Type 2 Poison
Zwaktes Fire, Ice, Flying, Psychic
Gewicht 15.5 kilogram
Lengte 1.7 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Victreebel Pokemon Go
Victreebel uit Pokemon Go

Victreebel ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Weepinbell. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Tentacool. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Victreebel te vangen. Voor het ontwikkelen van Victreebel is nodig: nog onbekend. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Victreebel aanvallen

Wil jij Victreebel uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Flycatcher Pokèmon. Zijn type is Grass en Poison. Elk type heeft bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Victreebel. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fire, Ice, Flying, Psychic. Vandaag nog Victreebel aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 15.5 kilogram en lengte van 1.7 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Verdere info over Victreebel uit Pokemon Go
Victreebel heeft een lange wijnstok die zich uitstrekt van de kop. Deze wijnstok is zwaaide en knipte over alsof het een dier prooi aan te trekken. Wanneer een nietsvermoedende prooi nadert, deze Pokémon slikt geheel.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Victreebel vangen

Wil jij weten waar Victreebel te vinden is? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Nuttig! Op deze manier kun je Victreebel vangen en snel een level verder komen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Victreebel?
Victreebel is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en zie waar jij Victreebel kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Victreebel zal nog beter gaan in jouw buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma