Venusaur in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Venusaur? Dan zit je goed in onze Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Venusaur. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Venusaur uit de populaire app Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Venusaur het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #003
Pokemon naam Venusaur
Categorie Pokemon Seed Pokèmon
Type 1 Grass
Type 2 Poison
Zwaktes Fire, Ice, Flying, Psychic
Gewicht 100.0 kilogram
Lengte 2.0 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Venusaur Pokemon Go
Venusaur uit Pokemon Go

Venusaur ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Ivysaur. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Charmander. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Venusaur te vangen. Voor de ontwikkeling van Venusaur heb je het volgende nodig: nog onbekend. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Venusaur aanvallen

Direct Venusaur uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Seed Pokèmon. Zijn type is Grass en Poison. Elk type heeft weer zijn sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Venusaur. De zwaktes van deze pokemon zijn: Fire, Ice, Flying, Psychic. Plannen tot Venusaur aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 100.0 kilogram en lengte van 2.0 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Extra informatie over Venusaur uit Pokemon Go
Er zit een grote bloem op Venusaur rug. Er wordt gezegd dat de bloem levendige kleuren aanneemt als het veel voeding en zonlicht krijgt. De aroma van de bloem kalmeert de emoties van mensen.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Venusaur vangen

Wil jij weten waar Venusaur gevangen kan worden? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Zodoende kun je Venusaur snel en eenvoudig vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Venusaur?
Venusaur is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en vogel uit waar je Venusaur kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Venusaur zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma