Venonat in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Venonat? Dan zit je goed in onze Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Venonat. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Venonat uit Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Venonat het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #048
Pokemon naam Venonat
Categorie Pokemon Insect Pokèmon
Type 1 Bug
Type 2 Poison
Zwaktes Fire, Flying, Psychic, Rock
Gewicht 30.0 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Venonat candies
Venonat Pokemon Go
Venonat uit Pokemon Go

Venonat ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Parasect. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Venomoth. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Venonat te vangen. Voor de ontwikkeling van Venonat heb je het volgende nodig: 50x Venonat candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Venonat aanvallen

Vandaag nog Venonat uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Insect Pokèmon. Zijn type(s) zijn Bug en Poison. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Venonat. De zwaktes van deze pokemon zijn: Fire, Flying, Psychic, Rock. Wil je Venonat aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 30.0 kilogram en lengte van 1.0 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Meer gegevens over Venonat uit Pokemon Go
Venonat wordt gezegd dat zijn geëvolueerd met een jas van dunne, stijve haren die zijn gehele lichaam bedekt voor bescherming. Het heeft grote ogen die nooit falen om zelfs minuscule prooi te spotten.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Venonat vangen

Benieuwd waar Venonat verstopt zit? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Verhelderend! Want zo kun jij Venonat snel en eenvoudig vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Venonat?
Venonat kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en zie waar jij Venonat kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Venonat zal nog beter gaan in jouw buurt.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma