Vaporeon in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Vaporeon? Dan zit je goed in onze Pokédex! Hier vind je antwoorden op al je vragen over Vaporeon. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Vaporeon uit de game Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Vaporeon snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #134
Pokemon naam Vaporeon
Categorie Pokemon Bubble Jet Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 29.0 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Vaporeon Pokemon Go
Vaporeon uit Pokemon Go

Vaporeon ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Eevee. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Jolteon. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Vaporeon te vangen. Voor het ontwikkelen van Vaporeon heb je nodig: nog onbekend. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Vaporeon aanvallen

Wil jij Vaporeon uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Bubble Jet Pokèmon. Zijn type(s) zijn Water en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Vaporeon. Dit zijn bijvoorbeeld: Electric, Grass. Wil je Vaporeon aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 29.0 kilogram en lengte van 1.0 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Extra details over Vaporeon uit Pokemon Go
Vaporeon onderging een spontane mutatie en groeide vinnen en kieuwen die het mogelijk maken dat het onder water leven. Deze Pokémon heeft de mogelijkheid om vrij water te controleren.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Vaporeon vangen

Wil jij weten waar Vaporeon zich schuilhoudt? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Handig! Want zo kun je Vaporeon snel en eenvoudig vangen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Vaporeon?
Vaporeon kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en vogel uit waar je Vaporeon kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Het vinden en vangen van Vaporeon wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma