Pokémon Go in Woerden

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Woerden? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Woerden. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Woerden gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Ekans gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Woerden. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Woerden? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Woerden

Pokestops zijn enorm handig. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Woerden te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Woerden. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Woerden via extra lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 6 snel naar level 20. In de regio Woerden verzamel je pokemons over meer dan 2,5 km.

Pokemon Gyms in Woerden

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Woerden. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Charmeleon). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Woerden vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Woerden.

Zeldzame Pokemons in Woerden
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Woerden. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Woerden

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Woerden. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Woerden? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Woerden

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Woerden? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Woerden. Laat weten of jij zit in het gele team Woerden, team rood Woerden of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Woerden worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 28 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Woerden? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Woerden zodat je elkaar wellicht kunt helpen.

One thought on “Pokémon Go in Woerden

  • 9 september 2016 at 11:40
    Permalink

    hallo, Op de polderbaan/De zoom bij het water spant vaak Bulbasaur,Omanyte spant veel bij de molenvlietbrink. Dratini en Dragonair spannen in de wijk molenvliet langs het water, omgeving winkelcentrum. Scyther vlakbij de school de keerkring.

Comments are closed.