Pokémon Go in IJsselstein

Op zoek naar info over Pokemon Go in IJsselstein? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in IJsselstein. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in IJsselstein gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Scyther zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in IJsselstein. Welke Pokemons zijn zeldzaam in IJsselstein? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in IJsselstein

Pokestops zijn enorm handig. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in IJsselstein verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in IJsselstein. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in IJsselstein samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan stap je van level 10 eenvoudig naar level 17. In de buurt van IJsselstein verzamel je pokemons over meer dan 9,5 km.

Pokemon Gyms in IJsselstein

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in IJsselstein. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Alakazam). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in IJsselstein kun je navigeren naar verschillende gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in IJsselstein.

Zeldzame Pokemons in IJsselstein
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in IJsselstein. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in IJsselstein

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in IJsselstein. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in IJsselstein? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route IJsselstein

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in IJsselstein? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in IJsselstein. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel IJsselstein, het rode team IJsselstein of koos je voor team blauw.

De Pokemons in IJsselstein worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 59 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En kom je uit IJsselstein? Schrijf dan hieronder een review. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit IJsselstein waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.