Pokémon Go in Cothen

Wil jij Pokemons vangen in Cothen? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Cothen. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Cothen gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Kangaskhan zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Cothen. Wat zijn zeldzame Pokemons in Cothen? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Cothen

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Cothen verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Cothen. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Cothen plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan rank je van level 1 binnen no-time naar level 17. In de regio Cothen catch je pokemon go in een gebied van 5 km.

Pokemon Gyms in Cothen

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Cothen. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Farfetch-d). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Cothen zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Cothen.

Zeldzame Pokemons in Cothen
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Cothen. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Cothen

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Cothen. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Cothen? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Cothen

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Cothen? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Cothen. Maak jij deel uit van het gele team in Cothen, rode team Cothen of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Cothen worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 36 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Speel jij in Cothen? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Cothen en kun je elkaar helpen en tips geven.