Zeldzame Pokemons in Pokemon Go

Je kent het wel; altijd weer dezelfde Pokemons die je tegenkomt. Dat kan erg vervelend zijn. Het was tot voor kort niet echt duidelijk welke Pokemons over het algemeen nou veel voorkwamen, maar daar is nu verandering in gekomen. Wij hebben een lijst in handen gekregen met daarop een overzicht van veel voorkomende maar ook zeldzame Pokemons. Deze lijst bevat niet alle pokemons maar wel een groot gedeelte. Je moet het zien al categorieën. Bepaalde Pokemons vallen in dezelfde category van zeldzaamheid. Wanneer je een zeldzame Pokemon vangt is het de vraag of er nog iemand is die hem op dat moment kan vangen. Soms laten ze zich namelijk maar 1 keer zien binnen een bepaald tijdstip. Bekijk de lijst hieronder om direct te zien welke Pokemons zeer zeldzaam zijn.

Komt overal voor:
Rattata, Pidgey, Weedle, Caterpie, Drowzee

Komt bijna overal voor:
Eevee, Zubat, Venonat, Oddish, Magikarp

Komt veel voor:
Meowth, Spearow, Bellsprout, Paras, Krabby

Komt normaal voor:
Clefairy, Nidoran♀, Nidoran♂, Ekans, Cubone, Goldeen, Poliwag, Shellder

Komt soms voor:
Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx, Onyx

Komt weinig voor:
Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela

Komt heel weinig voor:
Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir

Komt zeer weinig voor:
Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey

Komt zelden voor:
Lapras, Snorlax, Porygon

Komt sporadisch voor:
Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl

Komen alleen in bepaalde regio’s voor:
Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros, Kangaskhan

Zijn eigenlijk nog nooit gespot door meerdere mensen:
Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew

Een zeldzame Pokemon vangen

Het vangen van een zeldzame Pokemon gaat op dezelfde manier als dat je normaal een pokemon vangt. Het is niet zo dat je ze op een andere manier moet vangen. Vaak zijn zeldzame Pokemon erg sterk dus heb je wel een andere Poke ball nodig. Je zult naar speciale unieke plekken moeten reizen om er een te vinden. Dan moet je hem snel vangen want ze zijn er zo vandoor. Wanneer je een Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew kan vangen moet je altijd proberen een foto te maken. Deze foto’s gaan de hele wereld over als je hem hebt binnengehaald. Zelfzame Pokemons zijn geen geld waard aangezien je ze niet kunt verkopen. Een weinig voorkomende Pokemon in een Gym zetten schrikt vaak andere spelers wel af. Misschien laten ze je Gym dan met rust.

Locatie van Zeldzame Pokemons in Pokemon Go

Wanneer jij een unieke Pokemon hebt gevangen kan het zijn dat die in de toekomst nog eens op die plek te vangen is. Daarom vragen we jou om, wanneer je een speciale pokemon hebt gevangen, de locatie hieronder te delen met andere spelers. Zo krijgt iedereen zijn Pokedex vol en hebben ze er een leuke ervaring bij. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de Pokemon voor jezelf te houden en niet te delen. Je kunt er dan gym’s in de buurt mee gaan aanvallen.