Spellen uit oma’s tijd van oud Hollandse Spelletjes

Kom samen om Nederlandse spellen te spelen voor die ouderwetse gezelligheid. En lees ons geweldige blog over Oud Hollandse Spelletjes

Bij Seizoens Weetjes ga je terug in de tijd met de beste Nederlandse spellen van het verleden. Beleef oude tijden opnieuw en ontdek onze spellen, waar gezelligheid centraal staat. Perfect als een familie-uitje voor traditionele Nederlandse gezelligheid.

De spellen zijn tijdloos en ook een genot voor kinderen. Tijdens de wedstrijden neem je het tegen elkaar op en wint degene die aan het einde de meeste punten heeft!

Oud Hollandse Spelletjes

Beleef oude tijden opnieuw met onze leuke oude Nederlandse spellen voor jong en oud. We zijn er vaak allemaal wel mee opgegroeid wat het leuk maakt om ze zeker nog eens te spelen. Ben je op zoek naar een leuke website die je meer verteld over deze oud Hollandse spelletjes lees dan zeker door.

Ga actief aan de slag met de beste Nederlandse spellen uit grootmoeders tijd. Plezier gegarandeerd!

  •     Boomber, sjoelen, buut vrij, toren van Pisa,
  •     Rattevallen, tikketje, deur sluiten, beultje,
  •     Rio, koningsspel, derby, shuffleboard
  •     Kegelbowling, wip, zeskamp

Oud hollandse spelen

Spellen en Nederlandse stijl tafelgrills. Geniet van het Old Dutch Games-pakket met tafelgrill in Nederlandse stijl (gourmetten) bij Seizoens Weetjes.

Onze oude Nederlandse spellen kunnen eenvoudig worden gecombineerd met tafelgrills. Gezellig rond de tafelgrill en vergeet het verstrijken van de tijd met heerlijk eten. Grill het lekkerste vlees op een gloeiend hete plaat. Kinderen zijn ook dol op het bereiden van hun eigen gerechten. Een leuk dagje uit voor alle leeftijden.