6 x waarom een powerbank onmisbaar is

Een van de grootste irritaties is wanneer de batterij van onze telefoon leeg is. Want zonder telefoon zijn we nergens. We checken onze bankzaken, chatten met vrienden of familie, shoppen online en spelen spelletjes. Kortom, we willen beslist niet dat onze telefoon uitvalt. Daarom vertellen wij je waarom een powerbank, oftewel een externe oplaadbatterij, de perfecte oplossing is. 

Op vakantie
Wanneer je een trip maakt naar een onbekend land, wil je niet dat je telefoon uitvalt. Je wil altijd bereikbaar zijn wanneer er iets gebeurt. Daarnaast wil je mooie an bezienswaardigheden en mooie momenten vastleggen met je telefooncamera. Dus hoe handig is het als je onderweg je smartphone op kan laden? Zo kan je alle bijzondere kiekjes meteen delen met het thuisfront. 

Tijdens het gamen
Ben je op pad om Pokémon te vangen? Dan is het belangrijk dat je telefoon de hele dag meegaat. Zeker bij een game als Pokémon Go gaat je batterij snel leeg en is een powerbank je redder in nood. Zo kun je de hele dag onbezorgd Pickachu’s, Charmanders en Blastoises vangen. 

Op school
Stel, je komt er op het midden van de dag achter dat je batterij bijna leeg is. Dan wil je het liefst meteen je telefoon opladen. Maar soms komt het voor dat er geen stopcontact beschikbaar is. Bijvoorbeeld in een oud klaslokaal. Dan is het handig om een powerbank bij je te hebben. Zo blijf je altijd online! 

Tijdens een treinrit
Een lange treinreis zonder telefoon na een lange werk- of schooldag wens je niemand toe. Daarom is een powerbank de perfecte uitkomst. Zo kun je toch nog het nieuws checken, TikToks kijken, Candycrushen of WhatsAppen met vrienden of familie. 

Als sleutelhanger
Wil je zeker weten dat jij je powerbank altijd bij je hebt? Bevestig ‘m dan aan je sleutelbos. Zorg er dan wel voor dat je powerbank opgeladen is voor je weggaat. Zo weet je zeker dat je je telefoon onderweg altijd op kan laden. 

Voor in je broekzak of tas
Tegenwoordig zijn powerbanks zo ontworpen dat je ze gemakkelijk in je broekzak of kan stoppen. Ze zijn extra dun en hebben een licht gewicht. Bovendien hebben de meeste powerbanks een aan de onderzijde een aan/uit knop en een resterende energie indicator. Zo kom je onderweg nooit zo voor verrassingen te staan!