Tentacool in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Tentacool? Dan zit je goed in onze Pokédex! Hier vind je antwoorden op al je vragen over Tentacool. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Tentacool uit het populaire spel Pokemon Go. Natuurlijk lees je hier hoe je Tentacool snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #072
Pokemon naam Tentacool
Categorie Pokemon Jellyfish Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 Poison
Zwaktes Electric, Ground, Psychic
Gewicht 45.5 kilogram
Lengte 0.9 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Tentacool candies
Tentacool Pokemon Go
Tentacool uit Pokemon Go

Tentacool ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Victreebel. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Tentacruel. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Tentacool te vangen. Voor de ontwikkeling van Tentacool heb je het volgende nodig: 50x Tentacool candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Tentacool aanvallen

Vandaag nog Tentacool uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Jellyfish Pokèmon. Zijn type is Water en Poison. Elk type heeft bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Tentacool. Dit zijn bijvoorbeeld: Electric, Ground, Psychic. Direct Tentacool aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 45.5 kilogram en lengte van 0.9 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra informatie over Tentacool uit Pokemon Go
Tentacool’s lichaam is grotendeels samengesteld uit water. Als het van de zee wordt verwijderd, het droogt op als perkament. Als deze Pokémon gebeurt er uitgedroogd raken, zet het terug in de zee.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Tentacool vangen

Benieuwd waar Tentacool zit? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Zodoende kun je Tentacool snel en eenvoudig vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Tentacool?
Tentacool laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en zie waar jij Tentacool kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Tentacool wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma