Tauros in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Tauros? In onze online Pokédex lees je er alles over. Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Tauros. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Tauros uit Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Tauros snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #128
Pokemon naam Tauros
Categorie Pokemon Wild Bull Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 88.4 kilogram
Lengte 1.4 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Tauros Pokemon Go
Tauros uit Pokemon Go

Tauros ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Pinsir. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Magikarp. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Tauros te vangen. Voor het ontwikkelen van Tauros heb je het volgende nodig: nog onbekend. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Tauros aanvallen

Vandaag nog Tauros uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Wild Bull Pokèmon. Zijn type is Normal en geen type 2. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Tauros. Dit zijn onder andere: Fighting. Direct Tauros aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 88.4 kilogram en lengte van 1.4 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Meer gegevens over Tauros uit Pokemon Go
Deze Pokémon is niet tevreden tenzij het razende te allen tijde. Als er geen tegenstander voor Tauros ten strijde, zal het laden bij dichte bomen en klop ze naar beneden om zichzelf te kalmeren.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Tauros vangen

Wil jij er achterkomen waar Tauros gevangen kan worden? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Zodoende kun je Tauros snel vinden en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Tauros?
Tauros is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en ontdek waar je Tauros kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Tauros wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma