Staryu in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Staryu? Je bevindt je in onze Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Staryu. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Staryu uit de game Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Staryu snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #120
Pokemon naam Staryu
Categorie Pokemon Starshape Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 34.5 kilogram
Lengte 0.8 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Staryu candies
Staryu Pokemon Go
Staryu uit Pokemon Go

Staryu ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Seaking. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Starmie. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Staryu te vangen. Voor de ontwikkeling van Staryu heb je het volgende nodig: 50x Staryu candies. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Staryu aanvallen

Meteen Staryu uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Starshape Pokèmon. Zijn type is Water en geen type 2. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Staryu. Dit zijn onder andere: Electric, Grass. Direct Staryu aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 34.5 kilogram en lengte van 0.8 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra informatie over Staryu uit Pokemon Go
Staryu’s middengedeelte heeft een orgaan genaamd de kern die helder rood schijnt. Als je naar een strand in de richting van het einde van de zomer, de gloeiende kernen van deze Pokémon lijken op de sterren aan de hemel.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Staryu vangen

Wil jij er achterkomen waar Staryu gevangen kan worden? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Op die manier kun jeStaryu vangen en veel ervaringspunten verdienen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Staryu?
Staryu kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en kom erachter waar jij Staryu kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Staryu zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma