Squirtle in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Squirtle? Welkom in de Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Squirtle. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Squirtle uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Natuurlijk lees je hier hoe je Squirtle gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #007
Pokemon naam Squirtle
Categorie Pokemon Tiny Turtle Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 9.0 kilogram
Lengte 0.5 meter
Benodigd voor Upgrade 25x Squirtle candies
Squirtle Pokemon Go
Squirtle uit Pokemon Go

Squirtle ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Charizard. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Wartortle. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Squirtle te vangen. Voor het ontwikkelen van Squirtle is op dit moment benodigd: 25x Squirtle candies. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Squirtle aanvallen

Wil jij Squirtle uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Tiny Turtle Pokèmon. Zijn type is Water en geen type 2. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Squirtle. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Electric, Grass. Plannen tot Squirtle aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 9.0 kilogram en lengte van 0.5 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Meer gegevens over Squirtle uit Pokemon Go
De schelp van Squirtle wordt niet alleen gebruikt voor de bescherming. De afgeronde vorm van de schelp, en de groeven op het oppeverlak, helpen deze Pokemon om zich razendsnel door het water te manouvreren.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Squirtle vangen

Wil jij weten waar Squirtle verstopt zit? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Op die manier kun jeSquirtle makkelijk en snel opzoeken en vangen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Squirtle?
Squirtle is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en vogel uit waar je Squirtle kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vinden en vangen van Squirtle wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma