Snorlax in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Snorlax? Je bevindt je in onze Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Snorlax. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Snorlax uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Snorlax het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #143
Pokemon naam Snorlax
Categorie Pokemon Sleeping Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 460.0 kilogram
Lengte 2.1 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Snorlax Pokemon Go
Snorlax uit Pokemon Go

Snorlax ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Aerodactyl. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Articuno. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Snorlax te vangen. Voor het ontwikkelen van Snorlax heb je nodig: nog onbekend. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Snorlax aanvallen

Wil jij Snorlax uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Sleeping Pokèmon. Zijn type is Normal en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Snorlax. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fighting. Meteen Snorlax aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 460.0 kilogram en lengte van 2.1 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Verdere info over Snorlax uit Pokemon Go
typische dag Snorlax bestaat uit niets meer dan eten en slapen. Het is zo’n volgzaam Pokémon dat er kinderen zijn die zijn uitgebreide buik te gebruiken als een plek om te spelen.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Snorlax vangen

Wil jij er achterkomen waar Snorlax gevonden kan worden? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Op die manier kun jeSnorlax vangen en veel ervaringspunten verdienen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Snorlax?
Snorlax is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en leer waar je Snorlax kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Snorlax wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma