Slowpoke in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Slowpoke? Van harte welkom in deze online Pokédex. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Slowpoke. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Slowpoke uit de populaire app Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Slowpoke het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #079
Pokemon naam Slowpoke
Categorie Pokemon Dopey Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 Psychic
Zwaktes Electric, Grass, Bug, Ghost, Dark
Gewicht 36.0 kilogram
Lengte 1.2 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Slowpoke candies
Slowpoke Pokemon Go
Slowpoke uit Pokemon Go

Slowpoke ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Rapidash. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Slowbro. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Slowpoke te vangen. Voor het ontwikkelen van Slowpoke heb je nodig: 50x Slowpoke candies. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Slowpoke aanvallen

Direct Slowpoke uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Dopey Pokèmon. Zijn type is Water en Psychic. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Slowpoke. Bekende zwaktes zijn: Electric, Grass, Bug, Ghost, Dark. Wil je Slowpoke aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 36.0 kilogram en lengte van 1.2 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Korte omschrijving van  Slowpoke uit Pokemon Go
Slowpoke gebruikt haar staart prooi te vangen door dompelen in water van de kant van een rivier. Echter, deze Pokémon vergeet vaak wat het doet en brengt vaak hele dagen alleen loafing aan de rand van water.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Slowpoke vangen

Wil jij weten waar Slowpoke zit? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Zodoende kun je Slowpoke snel en eenvoudig vangen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Slowpoke?
Slowpoke is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en kom erachter waar jij Slowpoke kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Slowpoke zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma