Slowbro in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Slowbro? Welkom in de Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Slowbro. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Slowbro uit het populaire spel Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Slowbro gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #080
Pokemon naam Slowbro
Categorie Pokemon Hermit Crab Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 Psychic
Zwaktes Electric, Grass, Bug, Ghost, Dark
Gewicht 78.5 kilogram
Lengte 1.6 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Slowbro Pokemon Go
Slowbro uit Pokemon Go

Slowbro ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Slowpoke. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Magnemite. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Slowbro te vangen. Voor de ontwikkeling van Slowbro is nodig: nog onbekend. Probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Slowbro aanvallen

Meteen Slowbro uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Hermit Crab Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Water en Psychic. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Slowbro. De zwaktes van deze pokemon zijn: Electric, Grass, Bug, Ghost, Dark. Vandaag nog Slowbro aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 78.5 kilogram en lengte van 1.6 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra informatie over Slowbro uit Pokemon Go
Slowbro staart heeft een Shellder stevig bevestigd met een hapje. Hierdoor kan de staart niet worden gebruikt voor het vissen meer. Dit zorgt ervoor dat Slowbro om met tegenzin te zwemmen en te vangen prooi in plaats daarvan.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Slowbro vangen

Nieuwsgierig waar Slowbro te vinden is? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Handig! Want zo kun je Slowbro snel vinden en vangen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Slowbro?
Slowbro kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en vogel uit waar je Slowbro kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vinden en vangen van Slowbro wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma