Shellder in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Shellder? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier lees je alles wat je moet weten over Shellder. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Shellder uit de game Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Shellder gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #090
Pokemon naam Shellder
Categorie Pokemon Bivalve Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 4.0 kilogram
Lengte 0.3 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Shellder candies
Shellder Pokemon Go
Shellder uit Pokemon Go

Shellder ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Muk. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Cloyster. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Shellder te vangen. Voor de ontwikkeling van Shellder is op dit moment benodigd: 50x Shellder candies. Probeer dus snel meer pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Shellder aanvallen

Meteen Shellder uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Bivalve Pokèmon. Zijn type is Water en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Shellder. Dit zijn onder andere: Electric, Grass. Plannen tot Shellder aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 4.0 kilogram en lengte van 0.3 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Extra informatie over Shellder uit Pokemon Go
‘S nachts, dit Pokémon maakt gebruik van haar brede tong om een ​​gat in de zeebodem zand ingraven en dan slapen. Hoewel het ligt te slapen, Shellder sluit zijn shell, maar laat zijn tong opknoping uit.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Shellder vangen

Wil jij er achterkomen waar Shellder verstopt zit? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Op die manier kun jeShellder vangen en snel een level verder komen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Shellder?
Shellder is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en kom erachter waar jij Shellder kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Shellder wordt veel eenvoudiger.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma