Seadra in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Seadra? Dan zit je goed in onze Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Seadra. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Seadra uit de populaire app Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Seadra het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #117
Pokemon naam Seadra
Categorie Pokemon Dragon Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 25.0 kilogram
Lengte 1.2 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Seadra Pokemon Go
Seadra uit Pokemon Go

Seadra ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Horsea. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Goldeen. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Seadra te vangen. Voor het ontwikkelen van Seadra heb je het volgende nodig: nog onbekend. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Seadra aanvallen

Meteen Seadra uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Dragon Pokèmon. Zijn type(s) zijn Water en geen type 2. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Seadra. Dit zijn onder andere: Electric, Grass. Meteen Seadra aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 25.0 kilogram en lengte van 1.2 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Extra details over Seadra uit Pokemon Go
Seadra slaapt na zich kronkelen tussen de takken van koraal. Die proberen om de oogst koraal worden soms gestoken door deze Pokémon gif weerhaken als ze niet te merken.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Seadra vangen

Nieuwsgierig waar Seadra gevangen kan worden? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Zodoende kun je Seadra snel en eenvoudig vangen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Seadra?
Seadra laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en vogel uit waar je Seadra kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Seadra wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma