Sandslash in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Sandslash? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier lees je alles wat je moet weten over Sandslash. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Sandslash uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Sandslash gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #028
Pokemon naam Sandslash
Categorie Pokemon Mouse Pokèmon
Type 1 Ground
Type 2 geen type 2
Zwaktes Water, Grass, Ice
Gewicht 29.5 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Sandslash Pokemon Go
Sandslash uit Pokemon Go

Sandslash ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Sandshrew. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Nidoran-female. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Sandslash te vangen. Voor het ontwikkelen van Sandslash heb je het volgende nodig: nog onbekend. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Sandslash aanvallen

Vandaag nog Sandslash uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Mouse Pokèmon. Zijn type is Ground en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Sandslash. Dit zijn onder andere: Water, Grass, Ice. Meteen Sandslash aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 29.5 kilogram en lengte van 1.0 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Extra details over Sandslash uit Pokemon Go
Sandslash’s lichaam is bedekt met taai spikes, die zijn verhard delen van de huid. Eenmaal per jaar, de oude spikes vallen, moeten worden vervangen door nieuwe pieken die uitgroeien van onder de oude.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Sandslash vangen

Wil jij er achterkomen waar Sandslash zich schuilhoudt? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Nuttig! Op deze manier kun je Sandslash makkelijk en snel opzoeken en vangen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Sandslash?
Sandslash is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en zie waar jij Sandslash kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Sandslash zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma