Sandshrew in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Sandshrew? Je bevindt je in onze Pokédex! Op pokemongogo.nl vind je alle details over Sandshrew. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Sandshrew uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Natuurlijk lees je hier hoe je Sandshrew het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #027
Pokemon naam Sandshrew
Categorie Pokemon Mouse Pokèmon
Type 1 Ground
Type 2 geen type 2
Zwaktes Water, Grass, Ice
Gewicht 12.0 kilogram
Lengte 0.6 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Sandshrew candies
Sandshrew Pokemon Go
Sandshrew uit Pokemon Go

Sandshrew ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Raichu. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Sandslash. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Sandshrew te vangen. Voor het ontwikkelen van Sandshrew heb je nodig: 50x Sandshrew candies. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Sandshrew aanvallen

Meteen Sandshrew uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Mouse Pokèmon. Zijn type is Ground en geen type 2. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Sandshrew. Dit zijn onder andere: Water, Grass, Ice. Vandaag nog Sandshrew aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 12.0 kilogram en lengte van 0.6 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Korte omschrijving van  Sandshrew uit Pokemon Go
Sandshrew’s lichaam is geconfigureerd om water te absorberen, zonder afval, waardoor het overleven in een dorre woestijn. Deze Pokémon roept om zichzelf te beschermen tegen zijn vijanden.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Sandshrew vangen

Benieuwd waar Sandshrew gevonden kan worden? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Nuttig! Op deze manier kun je Sandshrew vangen en veel ervaringspunten verdienen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Sandshrew?
Sandshrew is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en ontdek waar je Sandshrew kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vangen en vinden van Sandshrew wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma