Rattata in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Rattata? In onze online Pokédex lees je er alles over. In deze post lees je alle benodigde informatie over Rattata. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Rattata uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Rattata snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #019
Pokemon naam Rattata
Categorie Pokemon Mouse Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 3.5 kilogram
Lengte 0.3 meter
Benodigd voor Upgrade 25x Rattata candies
Rattata Pokemon Go
Rattata uit Pokemon Go

Rattata ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Pidgeot. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Raticate. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Rattata te vangen. Voor het ontwikkelen van Rattata heb je het volgende nodig: 25x Rattata candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Rattata aanvallen

Direct Rattata uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Mouse Pokèmon. Zijn type is Normal en geen type 2. Elk type heeft weer zijn sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Rattata. Bekende zwaktes zijn: Fighting. Vandaag nog Rattata aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 3.5 kilogram en lengte van 0.3 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Meer gegevens over Rattata uit Pokemon Go
Rattata is extreem voorzichtig. Zelfs wanneer hij slaapt, bewegen zijn oren constant. Hij hoort elk omgevingsgeluid. Rattata hecht weinig waarde aan de plek waar hij leeft, hij kan overal wel een nest maken.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Rattata vangen

Wil jij er achterkomen waar Rattata gevangen kan worden? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Op die manier kun jeRattata vangen en snel een level verder komen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Rattata?
Rattata kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en vogel uit waar je Rattata kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Rattata wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma