Raticate in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Raticate? Welkom in de Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Raticate. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Raticate uit de game Pokemon Go. Natuurlijk lees je hier hoe je Raticate zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #020
Pokemon naam Raticate
Categorie Pokemon Mouse Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 18.5 kilogram
Lengte 0.7 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Raticate Pokemon Go
Raticate uit Pokemon Go

Raticate ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Rattata. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Spearow. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Raticate te vangen. Voor het ontwikkelen van Raticate is op dit moment benodigd: nog onbekend. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Raticate aanvallen

Direct Raticate uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Mouse Pokèmon. Zijn type is Normal en geen type 2. Elk type heeft weer zijn sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Raticate. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fighting. Wil je Raticate aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 18.5 kilogram en lengte van 0.7 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra details over Raticate uit Pokemon Go
Raticate’s stevige hoektanden groeien gestaag. Om te voorkomen dat ze de grond raken, knaagt hij aan rotsen. Hij is zelfs in staat om op muren van huizen te kauwen.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Raticate vangen

Wil jij weten waar Raticate zich schuilhoudt? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Nuttig! Op deze manier kun je Raticate snel en eenvoudig vangen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Raticate?
Raticate is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en ontdek waar je Raticate kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Raticate zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma