Raichu in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Raichu? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Raichu. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Raichu uit de populaire app Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Raichu gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #026
Pokemon naam Raichu
Categorie Pokemon Mouse Pokèmon
Type 1 Electric
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ground
Gewicht 30.0 kilogram
Lengte 0.8 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Raichu Pokemon Go
Raichu uit Pokemon Go

Raichu ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Pikachu. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Sandshrew. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Raichu te vangen. Voor de ontwikkeling van Raichu is nodig: nog onbekend. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Raichu aanvallen

Meteen Raichu uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Mouse Pokèmon. Zijn type(s) zijn Electric en geen type 2. Elk type heeft weer zijn sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Houd ook rekening met de zwaktes van Raichu. Dit zijn onder andere: Ground. Direct Raichu aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 30.0 kilogram en lengte van 0.8 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Verdere info over Raichu uit Pokemon Go
Als de elektrische zakken overdreven worden geladen, Raichu planten zijn staart in de grond en ontladingen. Scorched flarden van grond zal worden gevonden in de buurt van deze Pokémon nest.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Raichu vangen

Nieuwsgierig waar Raichu zit? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Nuttig! Op deze manier kun je Raichu snel en eenvoudig vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Raichu?
Raichu laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en ontdek waar je Raichu kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Het vangen en vinden van Raichu zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma