Psyduck in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Psyduck? Welkom in de Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Psyduck. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Psyduck uit Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Psyduck zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #054
Pokemon naam Psyduck
Categorie Pokemon Duck Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 19.6 kilogram
Lengte 0.8 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Psyduck candies
Psyduck Pokemon Go
Psyduck uit Pokemon Go

Psyduck ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Persian. Het doel is om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Golduck. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Psyduck te vangen. Voor de ontwikkeling van Psyduck is benodigd: 50x Psyduck candies. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Psyduck aanvallen

Wil jij Psyduck uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Duck Pokèmon. Zijn type(s) zijn Water en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Psyduck. Bekende zwaktes zijn: Electric, Grass. Wil je Psyduck aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 19.6 kilogram en lengte van 0.8 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Extra details over Psyduck uit Pokemon Go
Psyduck maakt gebruik van een mysterieuze kracht. Wanneer zij dat doet, deze Pokémon genereert hersengolven die zogenaamd alleen worden gezien in dwarsliggers. Deze ontdekking aangespoord controverse onder geleerden.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Psyduck vangen

Direct weten waar Psyduck verstopt zit? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Handig! Want zo kun je Psyduck snel vinden en vangen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Psyduck?
Psyduck is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en ontdek waar je Psyduck kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Psyduck wordt veel eenvoudiger.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma