Primeape in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Primeape? Welkom in de Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Primeape. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Primeape uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Primeape zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #057
Pokemon naam Primeape
Categorie Pokemon Pig Monkey Pokèmon
Type 1 Fighting
Type 2 geen type 2
Zwaktes Flying, Psychic, Fairy
Gewicht 32.0 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Primeape Pokemon Go
Primeape uit Pokemon Go

Primeape ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Mankey. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Growlithe. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Primeape te vangen. Voor het ontwikkelen van Primeape is op dit moment benodigd: nog onbekend. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Primeape aanvallen

Vandaag nog Primeape uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Pig Monkey Pokèmon. Zijn type is Fighting en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Primeape. Bekende zwaktes zijn: Flying, Psychic, Fairy. Plannen tot Primeape aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 32.0 kilogram en lengte van 1.0 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Meer gegevens over Primeape uit Pokemon Go
Wanneer Primeape woedend wordt, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Op hun beurt zijn spieren nog sterker gemaakt. Het wordt echter eveneens minder intelligent tegelijk.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Primeape vangen

Wil jij er achterkomen waar Primeape gevonden kan worden? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Nuttig! Op deze manier kun je Primeape snel en eenvoudig vangen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Primeape?
Primeape kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en kom erachter waar jij Primeape kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Primeape zal nog beter gaan in jouw buurt.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma