Porygon in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Porygon? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Porygon. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Porygon uit de game Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Porygon snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #137
Pokemon naam Porygon
Categorie Pokemon Virtual Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 36.5 kilogram
Lengte 0.8 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Porygon Pokemon Go
Porygon uit Pokemon Go

Porygon ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Flareon. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Omanyte. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Porygon te vangen. Voor het ontwikkelen van Porygon is op dit moment benodigd: nog onbekend. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Porygon aanvallen

Meteen Porygon uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Virtual Pokèmon. Zijn type(s) zijn Normal en geen type 2. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Porygon. De zwaktes van deze pokemon zijn: Fighting. Meteen Porygon aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 36.5 kilogram en lengte van 0.8 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Verdere info over Porygon uit Pokemon Go
Porygon in staat is om een ​​terugkeer zich volledig terug om gegevens te programmeren en het invoeren van cyberspace. Deze Pokémon is tegen kopiëren beveiligd, zodat het niet kan worden gedupliceerd door het kopiëren.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Porygon vangen

Wil jij weten waar Porygon zit? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Nuttig! Op deze manier kun je Porygon vangen en snel een level verder komen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Porygon?
Porygon is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en kom erachter waar jij Porygon kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Porygon zal nog beter gaan in jouw buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma