Ponyta in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Ponyta? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Ponyta. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Ponyta uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Natuurlijk lees je hier hoe je Ponyta het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #077
Pokemon naam Ponyta
Categorie Pokemon Fire Horse Pokèmon
Type 1 Fire
Type 2 geen type 2
Zwaktes Water, Ground, Rock
Gewicht 30.0 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Ponyta candies
Ponyta Pokemon Go
Ponyta uit Pokemon Go

Ponyta ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Golem. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Rapidash. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Ponyta te vangen. Voor de ontwikkeling van Ponyta heb je nodig: 50x Ponyta candies. Probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Ponyta aanvallen

Vandaag nog Ponyta uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Fire Horse Pokèmon. Zijn type is Fire en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Ponyta. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Water, Ground, Rock. Plannen tot Ponyta aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 30.0 kilogram en lengte van 1.0 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra details over Ponyta uit Pokemon Go
Ponyta is zeer zwak bij de geboorte. Het kan nauwelijks opstaan. Deze Pokémon wordt sterker door struikelen en vallen om gelijke tred te houden met zijn ouder.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Ponyta vangen

Nieuwsgierig waar Ponyta zit? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Verhelderend! Want zo kun jij Ponyta vangen en veel ervaringspunten verdienen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Ponyta?
Ponyta is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en leer waar je Ponyta kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Ponyta wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma