Poliwrath in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Poliwrath? Dan zit je goed in onze Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Poliwrath. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Poliwrath uit het populaire spel Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Poliwrath het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #062
Pokemon naam Poliwrath
Categorie Pokemon Tadpole Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 Fighting
Zwaktes Electric, Grass, Flying, Psychic, Fairy
Gewicht 54.0 kilogram
Lengte 1.3 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Poliwrath Pokemon Go
Poliwrath uit Pokemon Go

Poliwrath ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Poliwhirl. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Abra. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Poliwrath te vangen. Voor het ontwikkelen van Poliwrath heb je het volgende nodig: nog onbekend. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Poliwrath aanvallen

Vandaag nog Poliwrath uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Tadpole Pokèmon. Zijn type is Water en Fighting. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Poliwrath. Dit zijn bijvoorbeeld: Electric, Grass, Flying, Psychic, Fairy. Direct Poliwrath aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 54.0 kilogram en lengte van 1.3 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Verdere info over Poliwrath uit Pokemon Go
hoogontwikkelde, gespierde spieren Poliwrath’s nooit groeien vermoeid, hoezeer zij uitoefent. Het is zo onvermoeibaar sterk, deze Pokémon kan heen en weer over de oceaan zwemmen zonder inspanning.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Poliwrath vangen

Nieuwsgierig waar Poliwrath gevangen kan worden? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Verhelderend! Want zo kun jij Poliwrath makkelijk en snel opzoeken en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Poliwrath?
Poliwrath kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en ontdek waar je Poliwrath kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Poliwrath wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma