Poliwhirl in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Poliwhirl? Van harte welkom in deze online Pokédex. Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Poliwhirl. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Poliwhirl uit de populaire app Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Poliwhirl het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #061
Pokemon naam Poliwhirl
Categorie Pokemon Tadpole Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 20.0 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade 100x Poliwag candies
Poliwhirl Pokemon Go
Poliwhirl uit Pokemon Go

Poliwhirl ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Poliwag. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Poliwrath. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Poliwhirl te vangen. Voor het ontwikkelen van Poliwhirl heb je het volgende nodig: 100x Poliwag candies. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Poliwhirl aanvallen

Wil jij Poliwhirl uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Tadpole Pokèmon. Zijn type(s) zijn Water en geen type 2. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Poliwhirl. Dit zijn bijvoorbeeld: Electric, Grass. Vandaag nog Poliwhirl aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 20.0 kilogram en lengte van 1.0 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Verdere info over Poliwhirl uit Pokemon Go
Het oppervlak van Poliwhirl’s lichaam is altijd nat en glad met een olieachtige vloeistof. Vanwege dit vette bekleding, kan het gemakkelijk uitglijden en uit de klauwen van elke vijand te schuiven in de strijd.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Poliwhirl vangen

Wil jij er achterkomen waar Poliwhirl zit? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Verhelderend! Want zo kun jij Poliwhirl vangen en snel een level verder komen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Poliwhirl?
Poliwhirl laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en leer waar je Poliwhirl kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Poliwhirl wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma