Pokemon Go Updates

Ok, er zitten nog steeds fouten in de game. De app is niet perfect. Daarvoor heeft Pokemon Go inmiddels een aantal updates ondergaan. Op deze pagina vertellen we je alles over de updates. We plaatsen overzichtelijk alle updates onder elkaar, op chronologische volgorde, zodat jij precies kunt zien wat er is veranderd. Je kunt dan zelf beslissen op je de updates wilt uitvoeren. Er zijn namelijk gebruikers die liever een update overslaan (bijvoorbeeld omdat er functie zijn verwijderd of toegevoegd). Dit kan soms nadelig zijn voor bijvoorbeeld batterij gebruik etc.

Welke update van Pokemon Go zijn er?

Sinds de lancering van de app zijn er inmiddels 5 updates geweest. We krijgen veel de vraag: Welke update van Pokemon Go moet ik downloaden? Ons advies is om de app altijd bij te werken naar de nieuwste versie. Deze is altijd getest door Nintendo en de andere partijen.

Update 1.1.1
Update 1.1.1 werd uitgerold op 1 augustus 2016. Daarmee werden de volgende wijzigingen in de 155MB grote update doorgevoerd:
– Prestatieverbetering in de Pokemon-details en Pokemon-lijst schermen.
– De juiste link voor de app upgrades.

Update 1.1.0
De upgrade naar 1.1.0 (0.31.0 op Android) werd uitgebracht op 30 juli 2016 als een grote-update met veel probleem oplossingen, kleine aanpassingen en een aantal nieuwe functies:
– Je kunt je trainers uiterlijk opnieuw aanpassen in het profiel
– Een aantal schades van Pokemon moves zijn aangepast
– Animaties in de Pokemon Gyms zijn verbeterd en vernieuwd
– De geheugenproblemen zijn opgelost
– De voetstapjes zijn verwijderd (t.b.v Pokemons die dichtbij zijn)
– Aangepaste berekeningen voor schade tijdens gevechten
– Algoritme vernieuwingen voor het opsporen van wilde pokemons
– Pokemon detail scherm is vernieuwd
– De medailles zijn bijgewerkt
– De Pokemon map problemen zijn opgelost

Los van deze update merkten gebruikers dat Pokemons die normaal gesproken veel voorkwamen in hun regio niet meer te zien zijn. Er verschijnen nu veel nieuwe Pokemons. Het kan dus zijn dat de Pokemon-nesten zijn verschoven. Op deze manier kun je gemakkelijk kennis maken met nieuwe beestjes. Daarnaast is de batterij bespaar functie niet meer beschikbaar voor iPhone gebruikers. Voor Android gebruikers is dit nog wel mogelijk.

Update 1.0.3
Versie 1.0.3 (of zoals in de Android Playstore 0.29.3) van Pokemon Go is uitgebracht op 20 juli 2016. Deze bijgewerkte was 153MB en zorgde ervoor dat een aantal kleine tekstuele fixes werden uitgevoerd.

Update 1.0.2
Deze is uitgebracht op 13 juli 2016, update 1.0.2 was een kleine update van zo’n 153MB groot. Deze update introduceerde oplossingen omtrent de Pokémon Trainer Club login. Deze gaf vaak aan dat hij niet kon inloggen (cannot authenticate).

Update 1.0.1
Update 1.0.1 (of upgrade 0.29.2 op Android playstore) werd uitgebracht op 12 juli 2016 als een stabiliteit-update. De volgende updates werden gedaan in Pokemon Go:
– Je hoeft niet meer je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren na het sluiten van de app. Dit bespaart veel tijd.
– Extra stabiliteit binnen get Pokémon Trainer Club-account log-in proces
– Opgeloste problemen die crashes veroorzaakten
– Toegangsrechten met je Google account. De app heeft geen toegang meer tot al je account gegevens, echter alleen tot het email adres en je naam etc.

Meest recente update Pokemon Go

Heb jij de meest recente update van Pokemon Go al? Dan zijn wij erg benieuwd wat je ervan vindt. Is de app stabiel of zijn er problemen? Wat vind je van de nieuwe functie’s? Deel je mening door hieronder het berichtenveld in te vullen. Soms kun je beter de Pokemon go app opnieuw downloaden om problemen op te lossen. Niet alle updates van Pokemon Go zijn namelijk positief. Er kunnen ook dingen misgaan. Heb jij zelf een oplossing gevonden voor problemen die zijn ontstaan na het updaten van de app? Ook dan zijn wij hier erg benieuwd naar en kun je dit melden in het reactieformulier hieronder. We wachten nog altijd op een update om het spel ook met bijvoorbeeld een Oculus Rift in VR te kunnen spelen.