Pokémon Go Teams

Pokemon Go beschikt over Pokemon Teams. Hier vind je meer informatie over de drie verschillende teams . Wilt u een Gym leider te worden, dan moet u goed kijken naar:  Welk team het beste geschikt is om te kiezen in uw regio. Als je net bent begonnen met Pokemon Go, zult u niet in staat zijn om toegang te krijgen Pokemon Gyms of Teams totdat je Level 5 hebt bereikt. Na het bereiken van de Pokemon Trainer van Level 5, kun je eindelijk communiceren met een Pokemon Gym. Professor Willow laat u kennismaken met zijn drie assistenten, die elk één van de drie teams leiden waaruit je moet kiezen om mee te doen: Team Instinct (Geel), Team Mystic (blauw), en Team Valor (Red). De verschillen voor elk team zijn klein, maar ze bestaan wel degelijk. Elk van de assistenten van Professor Willow’s hebben hun eigen onderzoek om zich op te richten.

pokemongo teams

1. TEAM VALOR
Team Valor wordt geleid door de Candela, die een opleiding heeft gericht op kracht waarden. Candela onderzoekt manieren om de natuurlijke kracht van Pokemons te verbeteren en ze probeert de ware kracht te vinden binnen de pokemons. Het rode team logo is vormgegeven naar de legendarische vogel Moltres. Een team dat vol in de aanval gaat. Bekijk team rood.

2. TEAM INSTINCT
Team Instinct wordt geleid door Spark, die gelooft dat je nooit kunt verliezen wanneer je op je intuïtie vertrouwd. Spark bestudeert Pokemon’s intuïtie, en denkt dat het is gerelateerd aan hoe Pokemon worden uitgebroed. Het gele team logo is vormgegeven naar de legendarische vogel Zapdos. Een zeer uitdagend team. Bekijk team geel.

3. TEAM MYSTIC
De leider van team Mystic, Blanche, bestudeert Pokemons evolutie en beweert dat ze niet kunnen verliezen wanneer ze gebruik maken van voldoende rust. Het blauwe team logo is vormgegeven naar de legendarische vogel Articuno. Een team dat je goed in de gaten moet houden omdat het toeslaat op de juiste momenten. Bekijk team blauw.

Welke pokemon go team is het beste?

Er is niet perse een pokemon team beter dan de andere. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteiten. Dit geld ook voor pokemons. Een water pokemon kan bijv heel goed zijn tegen een vuur pokemon maar minder goed tegen een gras pokemon. Het is afhankelijk van heel veel factoren. Het kiezen van een team gebeurt vaak in overleg met je vrienden. Kiezen jullie voor hetzelfde team dan kun je samen strijden in de pokemon gyms.

Welke pokemon go team moet ik kiezen?

Zoals hierboven als is aangegeven is er niet een team dat boven de andere twee uitsteekt. In Nederland is team blauwe erg groot, maar over het algemeen “op dit moment” net zo goed als de andere teams. Wellicht dat dit in de toekomst nog anders zal worden. Wil je samen met je buurtgenoten spelen? Kies dan hetzelfde team. Houd je wel van wat actie, avontuur en competitie? Kies dan voor een ander team zodat je tegen elkaar kunt strijden. In welk team zit jij? Wil je in contact komen met andere spelers uit jouw team? Laat dan hieronder een berichtje achter!