Pokémon Go Pokestops

PokeStops zijn plaatsen in Pokemon Go waarmee u items zoals eieren en Poke Balls om meer Pokémon kunt vangen en verzamelen! Deze zijn gevestigd op selecte plaatsen in de buurt van u, zoals historische monumenten, kunst en andere bijzondere plekken. PokeStops worden aangegeven op je kaart met blauwe iconen. Wanneer je dicht genoeg bent om te communiceren met het icoon, zal het van vorm veranderen. Door te klikken op het icoon kunt u vegen tegen de PhotoDisc, welke items in bellen zal genereren. Tik op de bubbels om je items te verzamelen! (U kunt ook gewoon de PokeStop verlaten zodra de items verschijnen. Ze zullen worden verzameld, ongeacht of je erop klikt). Nadat u items uit een PokeStop hebt verzameld, zal de kleur van het pictogram veranderen in paars, en u zult niet in staat zijn om items uit deze plek opnieuw te verzamelen totdat het wordt vernieuwd in de blauwe kleur, wat ongeveer vijf minuten duurt. In een gunstig geval hoeft u niet uit de buurt van de PokeStop te reizen om het te vernieuwen, dus als je woont of werkt op een PokeStop kun je items meerdere keren per dag verzamelen! Meestal zal een PokeStop je 3-4 items tegelijkertijd toekennen. Totdat je level 5 hebt, zullen PokeStops u uitsluitend Pokeballs en Pokemon Eieren geven. Bereikt u niveau 5, dan zullen de PokeStops soms andere ding genereren dan Pokeballs, zoals Hersteltspray en Potions om te gebruiken omdat je als trainer nu toegang hebt tot de pokemon gyms en de strijd aan kan gaan met andere Pokemon. Heb jij zelf een goede plek gespot? Reageer dan hieronder met een berichtje.

Lure Modules en PokeStops?
Als een speler koopt één van de Lure Modules van de in-game winkel, kan de speler een lokmiddel op elk PokeStop plaatsen om Pokemon naar het gebied te lokken (vergroot de kans) – en dit zal alle andere spelers in het gebied ten goede komen (dus niet alleen jezelf). Je kunt zelfs zien wanneer een PokeStop onder de invloed is van een Lure Module op de kaart door te zoeken naar roze bloemblaadjes. De interactie met de PokeStop zal een pictogram geven dat duidelijk aangeeft dat er Lure modules actief zijn. Het ziet er feestelijk uit met slingers etc.

Hoe maak je van een PokeStop een Farming Spot?
In combinatie met een Lure Module, kunnen PokeStops een geweldige plek zijn om pokemon te vinden – maar sommige gebieden hebben werkelijke veel plekken die kunnen worden gebruikt om het aanbod van pokemon te verhogen. Jij kunt dat zelf ook! Het maken van dit werk is niet altijd gemakkelijk, en je zult een heleboel dingen nodig hebt om het te laten werken, maar hieronder vindt u de essentie. Belangrijk is om meerder pokemon go spelers te zoeken en samen te bouwen aan dit Pokemon Go Pokestops imperium.

Meerdere PokeStops gebruiken

Het belangrijkste onderdeel van een Farm plek is de locatie. Om het meeste uit van een plaats te krijgen, wil je meerdere PokeStops hebben binnen een korte afstand van elkaar. Na overal 3-5 haltes die op loopafstand of overlappen elkaar is een goede start. Afhankelijk van waar je woont, moet u wellicht een beetje verkenning doen. Bekijk nabijgelegen wijken of steden, of zelfs parken of grote plaatsen om een goede stop-spot te vinden. De PokeStops dienen twee belangrijke diensten – ze kunnen een constante stroom van pokemons verschaffen wanneer u ze lokt. Bij het vangen van een pokemon kun je wachten op nieuwe te verschijnen pokemons die in de buurt van de pokestop worden geplaatst. Zo verlies je weinig tijd. Het tweede voordeel is om uw pokemon bal voorraad aan te vullen – vooral als je van plan bent om dit te doen voor een langere tijd, moet u zorgen voor meer dan 100 ballen om effectief gebruik te kunnen maken van de pokestops. Houd rekening met een grote voorraad pokemon die gevonden kunnen worden in de nabije omgeving als je alle pokestops in de buurt activeert met lure modules. Gebieden met meerdere PokeStops in grote parken of aan de waterkant zorgen meestal voor een gevarieerde hoeveelheid pokemon die altijd zal verschijnen. Dus pokemons uit verschillende categorieën en niveaus.

Pokemons Lokken naar PokeStops

Om dit te laten werken, heb je een heleboel Lure Modules nodig. Omdat je alleen maar een paar van die modules krijg bij levelen zult u ofwel veel van deze lure modules moeten kopen, of krijgen van een groep vrienden (of zelfs een nabijgelegen gemeente) om elkaar te helpen in het uitnutten van alle PokeStops in het gebied. Let op: alle pokemon go pokestops moet je activeren voor maximaal resultaat. Dit is de sleutel tot echt Farming, omdat het u in staat stelt om continu te lopen naar elke PokeStop om op zijn beurt bijna een constante stroom van pokemons en extra’s te laten uitkeren. Als je toevallig in een gebied komt met spelers en pokestops die lure modules gebruikt hebben, moet u zelf ook een bijdrage te leveren waar dit kan! Als u een nog grotere impuls pokemon nodig hebt, gebruik dan incense bij het lopen rond tussen de stops. Dan zul je extra pokemons in het wild te zien krijgen die anders niet naar de pokemonstops gekomen waren. Heb jij een goede plek gevonden waar je dit in Nederland kunt doen? Laat dan hieronder een reactie achter.