Pokémon Go downloaden

Direct Pokémon Go downloaden? Op deze pagina lees je hoe je deze enorm populaire app zo snel mogelijk op jouw telefoon kunt spelen. Allereerst is het goed om te weten welke toestellen en tablets geschikt zijn voor het downloaden van Pokémon Go. Op dit moment is er een Android versie en een iOS (voor iPhone en iPad) versie. Omdat Pokémon Go Nederland officieel nog niet beschikbaar is, vind je hier ook een aantal tips & tricks hoe je deze innovatieve App alsnog kunt installeren.

Pokémon Go downloaden voor Android

Voor Android gebruikers is het het meest makkelijk om Pokemon Go te downloaden. Nu de app nog niet in de Play Store staat, kunnen zij snel en eenvoudig een APK bestand downloaden. Deze APK kan vervolgens direct op je Android toestel worden geïnstalleerd. Je kunt direct aan de slag! Voor meer informatie zie onze Pokémon Go voor Android post. Let op: kijk goed uit welke APK je download. Er zijn al APK bestanden bekend waar malware in zit.

Pokémon Go downloaden voor iOS

Heb jij een iPhone of iPad en wil jij graag Pokémon Go downloaden? Aangezien de App elk moment in Nederland gelanceerd kan worden kun je natuurlijk eerst even zoeken binnen de App Store op “Pokemon Go”. Misschien staat de App er al tussen. Veel gebruikers krijgen nu echter nog de melding dat de App niet beschikbaar is in Nederland. Toch zijn er een aantal tricks om dit te omzeilen. In onze Pokémon Go voor iOS post lees je meer informatie over het downloaden en installeren van deze populaire App op je iPhone en iPad. Kort gezegd moet je uitloggen van je Apple ID, een nieuw account aanmaken (met als land Nieuw Zeeland) en de App installeren. Vervolgens kun je direct in Nederland beginnen met spelen en starten met jagen op nieuwe Pokemons.