Pokémon Go APK

Op zoek naar de actuele Pokémon Go APK Nederland? Via deze pagina proberen we jou op de hoogte te houden van actuele releases van deze populaire game. Het grote voordeel van het Android besturingssysteem, is dat je vaak buiten de Play Store om de nieuwste Pokémon Go APK kunt downloaden en installeren. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Pokemon Go iOS, waar het veel lastiger is om via internet een App te downloaden en te installeren. Wil je weten wat de meest actuele Pokémon Go APK  is? Ga dan even naar deze website: http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-0-release/pokemon-go-0-29-0-android-apk-download/

Hier bekijk je alle actuele en recente APK Bestanden. Zeker nu Pokemon Go nog niet in Nederland beschikbaar is, is het enorm handig om toegang te hebben tot nieuwe APK files. Ook wanneer de game straks al wel uit is, is het handig om hier toegang tot te hebben. Wat je vaak ziet is dat games als deze in het begin nog veel bugs kennen. Het is dan vaak lang wachten tot er een nieuwe update in de Google Play Store beschikbaar is.

Hoe download en installeer ik de Pokémon Go APK?

Het downloaden en installeren van de Pokémon Go APK op een Android smartphone of tablet is erg eenvoudig. Allereerst is het belangrijk dat je de beveiligingsinstellingen van je telefoon iets aanpast. Hiervoor ga je naar instellingen –> beveiliging –> en zet hier de optie “onbekende bronnen” aan. Daarna ga je met je Android toestel naar de website http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-0-release/pokemon-go-0-29-0-android-apk-download/, en kiest hier de meest recente versie. Zodra het APK bestand van Pokemon Go gedownload is, kies je voor die optie “installeren”. Het kan zijn dat jouw Android toestel nu vraagt of je zeker weet dat je deze APK van een een onbekende bron wil installeren. Je kiest dan simpelweg voor “ja”. De Pokemon Go APK wordt nu helemaal geïnstalleerd op je telefoon, net als elke andere App. Veel speelplezier! Voor meer informatie ga naar de speciale Pokemon Go voor Android pagina.