Pokémon Go voor Android

Wil jij Pokémon Go voor Android Nederland downloaden? Zoals je waarschijnlijk weet kun je op dit moment de App nog niet spelen in Nederland. Wil je toch alvast Pokémon Go voor Android downloaden, installeren en spelen? Dan zijn er gelukkig wel een aantal manieren om dit voor elkaar te krijgen. Let op: Wanneer je buiten de Play store om een App download is dit op eigen risico. Sommige APK bestanden bevatten malware, waardoor jouw telefoon opeens openstaat voor hackers en andere criminelen. Kijk dus altijd goed uit met het downloaden van Pokémon Go voor Android.

Update 11 juli 2016
Op dit moment is Pokémon Go zichtbaar voor sommige Android gebruikers. Zij zien de App dus daadwerkelijk al in de Play Store staan. Wil jij direct weten of de App al beschikbaar is op jouw Android device? Open dan de volgende link op je smartphone: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo

Nu is de kans groot dat je een error krijgt. De Play Store van Android kan bijvoorbeeld aangeven: “Not available in your country”, oftewel “niet beschikbaar in jouw land”.

Update 16 juli 2016: Pokémon Go voor Android beschikbaar in Nederland!
Eindelijk is het dan zover. Pokemon Go is ook in Nederland beschikbaar. Je kunt de App downloaden en installeren via de PLayStore die standaard op jouw Android telefoon of tablet staat geïnstalleerd. Voor het downloaden en installeren van de app is benodigd: Android 4.4 en minimaal 61MB aan geheugen. Veel succes!

Pokémon Go voor Android is niet beschikbaar in Nederland?

Krijg je op jouw Android telefoon de melding dat Pokemon Go “not available” is? Dan is er gelukkig nog een alternatief. De website Gamepit.nl deelde onlangs de volgende link:

https://drive.google.com/file/d/0B0HmulrK-uaSV2RjY293bzA3WFU/view?usp=sharing

Ga met je Android toestel naar deze link, download en installeer het bestand, en open Pokémon Go voor Android. Normaal gesproken moet je de App nu direct kunnen spelen.

Wij hopen dat je binnen een week Pokémon Go Android Nederland gewoon via de reguliere weg kunt downloaden en installeren. De App werd vorige week uitgebracht in onder meer de Verenigde Staten. Gezien de enorme populariteit, en de daarop volgende drukte op de servers, heeft de ontwikkelaar de lancering van Pokemon Go in Nederland uitgesteld. Op deze website lees je direct wanneer de App beschikbaar is. Houd dit dus goed in de gaten! Via deze website vind je meer informatie over Android Apps laten bouwen.