Pinsir in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Pinsir? Dan zit je goed in onze Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Pinsir. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Pinsir uit de populaire app Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Pinsir gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #127
Pokemon naam Pinsir
Categorie Pokemon Stagbeetle Pokèmon
Type 1 Bug
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fire, Flying, Rock
Gewicht 55.0 kilogram
Lengte 1.5 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Pinsir Pokemon Go
Pinsir uit Pokemon Go

Pinsir ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Magmar. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Tauros. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Pinsir te vangen. Voor het ontwikkelen van Pinsir is op dit moment benodigd: nog onbekend. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Pinsir aanvallen

Direct Pinsir uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Stagbeetle Pokèmon. Zijn type is Bug en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Houd ook rekening met de zwaktes van Pinsir. Dit zijn onder andere: Fire, Flying, Rock. Wil je Pinsir aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 55.0 kilogram en lengte van 1.5 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra details over Pinsir uit Pokemon Go
Pinsir is verbluffend sterk. Het kan grip een vijand met een gewicht van twee keer zijn gewicht in de horens en gemakkelijk te tillen. Deze Pokémon bewegingen draaien traag in koude plaatsen.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Pinsir vangen

Benieuwd waar Pinsir gevangen kan worden? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Nuttig! Op deze manier kun je Pinsir vangen en snel een level verder komen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Pinsir?
Pinsir kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en zie waar jij Pinsir kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Pinsir wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma