Pidgey in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Pidgey? In onze online Pokédex lees je er alles over. Op pokemongogo.nl vind je alle details over Pidgey. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Pidgey uit Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Pidgey het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #016
Pokemon naam Pidgey
Categorie Pokemon Tiny Bird Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 Flying
Zwaktes Electric, Rock
Gewicht 1.8 kilogram
Lengte 0.3 meter
Benodigd voor Upgrade 12x Pidgey candies
Pidgey Pokemon Go
Pidgey uit Pokemon Go

Pidgey ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Beedrill. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Pidgeotto. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Pidgey te vangen. Voor het ontwikkelen van Pidgey is benodigd: 12x Pidgey candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Pidgey aanvallen

Vandaag nog Pidgey uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Tiny Bird Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Normal en Flying. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Pidgey. De zwaktes van deze pokemon zijn: Electric, Rock. Vandaag nog Pidgey aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 1.8 kilogram en lengte van 0.3 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Verdere info over Pidgey uit Pokemon Go
Pidgey heeft een extreem goed gevoel voor richting. Hij is in staat om van elke plek op aarde moeiteloos naar huis terug te keren (naar zijn nest). Hoe ver hij ook van zijn eigen vertrouwde omgeving verwijderd is.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Pidgey vangen

Wil jij er achterkomen waar Pidgey gevangen kan worden? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Verhelderend! Want zo kun jij Pidgey makkelijk en snel opzoeken en vangen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Pidgey?
Pidgey kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en vogel uit waar je Pidgey kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Pidgey wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma