Pidgeotto in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Pidgeotto? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Pidgeotto. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Pidgeotto uit de game Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Pidgeotto het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #017
Pokemon naam Pidgeotto
Categorie Pokemon Bird Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 Flying
Zwaktes Electric, Rock
Gewicht 30.0 kilogram
Lengte 1.1 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Pidgey candies
Pidgeotto Pokemon Go
Pidgeotto uit Pokemon Go

Pidgeotto ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Pidgey. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Pidgeot. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Pidgeotto te vangen. Voor de ontwikkeling van Pidgeotto is op dit moment benodigd: 50x Pidgey candies. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Pidgeotto aanvallen

Meteen Pidgeotto uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Bird Pokèmon. Zijn type is Normal en Flying. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Pidgeotto. De zwaktes van deze pokemon zijn: Electric, Rock. Wil je Pidgeotto aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 30.0 kilogram en lengte van 1.1 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Meer gegevens over Pidgeotto uit Pokemon Go
Pidgeotto claimt een groot gebied als zijn eigen territorium. Hij is constant aan het patrouilleren. Kijk dus goed uit. Als zijn grondgebied wordt geschonden, toont hij geen genade. Hij vernietigt elke vijand met zijn scherpe klauwen.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Pidgeotto vangen

Wil jij er achterkomen waar Pidgeotto zich schuilhoudt? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Zodoende kun je Pidgeotto makkelijk en snel opzoeken en vangen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Pidgeotto?
Pidgeotto kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en kom erachter waar jij Pidgeotto kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Het vangen en vinden van Pidgeotto wordt veel eenvoudiger.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma