Persian in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Persian? Van harte welkom in deze online Pokédex. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Persian. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Persian uit het populaire spel Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Persian het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #053
Pokemon naam Persian
Categorie Pokemon Classy Cat Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 32.0 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Persian Pokemon Go
Persian uit Pokemon Go

Persian ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Meowth. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Psyduck. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Persian te vangen. Voor de ontwikkeling van Persian heb je nodig: nog onbekend. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Persian aanvallen

Vandaag nog Persian uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Classy Cat Pokèmon. Zijn type is Normal en geen type 2. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Persian. Bekende zwaktes zijn: Fighting. Plannen tot Persian aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 32.0 kilogram en lengte van 1.0 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Meer gegevens over Persian uit Pokemon Go
Persian heeft zes gedurfde snorharen die haar een blik van taaiheid. De snorharen voelen luchtbewegingen om te bepalen wat er in de Pokémon omliggende omgeving. Het wordt volgzaam als gegrepen door de snorharen.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Persian vangen

Nieuwsgierig waar Persian te vinden is? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Verhelderend! Want zo kun jij Persian vangen en veel ervaringspunten verdienen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Persian?
Persian laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en vogel uit waar je Persian kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Persian zal je een stuk beter afgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma