Parasect in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Parasect? Je bevindt je in onze Pokédex! Hier vind je antwoorden op al je vragen over Parasect. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Parasect uit het populaire spel Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Parasect zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #047
Pokemon naam Parasect
Categorie Pokemon Mushroom Pokèmon
Type 1 Bug
Type 2 Grass
Zwaktes Fire, Ice, Poison, Flying, Bug, Rock
Gewicht 29.5 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Parasect Pokemon Go
Parasect uit Pokemon Go

Parasect ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Paras. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Venonat. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Parasect te vangen. Voor het ontwikkelen van Parasect is benodigd: nog onbekend. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Parasect aanvallen

Meteen Parasect uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Mushroom Pokèmon. Zijn type(s) zijn Bug en Grass. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Parasect. Bekende zwaktes zijn: Fire, Ice, Poison, Flying, Bug, Rock. Wil je Parasect aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 29.5 kilogram en lengte van 1.0 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Verdere info over Parasect uit Pokemon Go
Parasect is bekend dat grote bomen massaal en afvoer voedingsstoffen uit de onderste romp en wortels teisteren. Wanneer een besmette boom sterft, ze verplaatsen naar een andere boom allemaal tegelijk.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Parasect vangen

Nieuwsgierig waar Parasect zich schuilhoudt? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Zodoende kun je Parasect makkelijk en snel opzoeken en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Parasect?
Parasect kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en vogel uit waar je Parasect kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Parasect zal nog beter gaan in jouw buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma