Paras in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Paras? Van harte welkom in deze online Pokédex. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Paras. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Paras uit de game Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Paras gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #046
Pokemon naam Paras
Categorie Pokemon Mushroom Pokèmon
Type 1 Bug
Type 2 Grass
Zwaktes Fire, Ice, Poison, Flying, Bug, Rock
Gewicht 5.4 kilogram
Lengte 0.3 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Paras candies
Paras Pokemon Go
Paras uit Pokemon Go

Paras ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Vileplume. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Parasect. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Paras te vangen. Voor de ontwikkeling van Paras is benodigd: 50x Paras candies. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Paras aanvallen

Wil jij Paras uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Mushroom Pokèmon. Zijn type(s) zijn Bug en Grass. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Paras. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fire, Ice, Poison, Flying, Bug, Rock. Meteen Paras aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 5.4 kilogram en lengte van 0.3 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Korte omschrijving van  Paras uit Pokemon Go
Paras heeft parasitaire paddestoelen groeien op zijn rug tochukaso genoemd. Ze groeien groot door het opstellen voedingsstoffen uit deze Bug Pokémon host. Ze zijn zeer gewaardeerd als een geneesmiddel voor het verlengen van het leven.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Paras vangen

Benieuwd waar Paras te vinden is? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Op die manier kun jeParas vangen en snel een level verder komen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Paras?
Paras kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en ontdek waar je Paras kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Paras zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma