Pokémon Go in Wierden

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Wierden? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Wierden. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een zeldzame Pokemon in Wierden gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Weepinbell zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Wierden. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Wierden? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Wierden

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Direct weten waar de Pokestops in Wierden verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Wierden. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Wierden via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 3 binnen no-time naar level 19. Rondom Wierden wandel je al snel zo’n 5,5 km.

Pokemon Gyms in Wierden

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Wierden. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Rapidash). Dan kan het gevecht beginnen! In Wierden zijn er een aantal Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Wierden.

Zeldzame Pokemons in Wierden
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Wierden. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Wierden

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Wierden. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Wierden? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wierden

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Wierden? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Wierden. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Wierden, het rode team van Wierden of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Wierden worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 19 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Wierden? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Wierden en kun je elkaar helpen en tips geven.