Pokémon Go in Ossenzijl

Wil jij unieke Pokemons vangen in Ossenzijl? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Ossenzijl. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Ossenzijl gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Jynx zich bevindt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Ossenzijl. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Ossenzijl? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Ossenzijl

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Ossenzijl verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Ossenzijl. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Doe dit in Ossenzijl via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 9 gemakkelijk naar niveau 21. Rondom Ossenzijl loop je met pokemon go namelijk zo 2,5 km.

Pokemon Gyms in Ossenzijl

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Ossenzijl. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Weedle). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Ossenzijl zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Ossenzijl.

Zeldzame Pokemons in Ossenzijl
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Ossenzijl. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Ossenzijl

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Ossenzijl. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Ossenzijl? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Ossenzijl

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Ossenzijl? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Ossenzijl. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Ossenzijl, het rode team Ossenzijl of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Ossenzijl worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 35 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Kom je uit Ossenzijl? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Ossenzijl en kun je elkaar helpen en tips geven.