Pokémon Go in Mander

Wil jij Pokemons vangen in Mander? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Mander. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Mander gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Dewgong zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Mander. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Mander? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Mander

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Mander verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Mander. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Kenmerken zijn hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Mander samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan rank je van level 11 eenvoudig naar level 22. Binnen Mander loop je met pokemon go namelijk zo 1 km.

Pokemon Gyms in Mander

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Mander. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Kabuto). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Mander kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Mander.

Zeldzame Pokemons in Mander
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Mander. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Mander

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Mander. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Mander? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Mander

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Mander? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Mander. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Mander, rode team Mander of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Mander worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 59 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit Mander? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Mander waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.