Pokémon Go in De Pol

Op zoek naar info over Pokemon Go in De Pol? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in De Pol. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in De Pol gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Weet jij waar bijvoorbeeld Krabby zich bevindt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in De Pol. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in De Pol? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in De Pol

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in De Pol verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in De Pol. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen plus de meer verdedigende pokemons. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in De Pol met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan rank je van level 10 binnen no-time naar level 25. Binnen De Pol wandel je al snel zo’n 3 km.

Pokemon Gyms in De Pol

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in De Pol. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Poliwrath). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in De Pol heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in De Pol.

Zeldzame Pokemons in De Pol
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in De Pol. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in De Pol

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in De Pol. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in De Pol? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Pol

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in De Pol? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in De Pol. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel De Pol, het rode team De Pol of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in De Pol worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 52 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in De Pol? Laat dan hieronder een reactie achter. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit De Pol plus je kunt ervaringen uitwisselen.