Pokémon Go in Colmschate

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Colmschate? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Colmschate. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Colmschate gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Dugtrio zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Colmschate. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Colmschate? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Colmschate

Pokestops zijn enorm handig. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Colmschate verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Colmschate. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden en natuurlijk de defence pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Colmschate met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 7 eenvoudig naar level 26. In Colmschate catch je pokemon go in een gebied van 9 km.

Pokemon Gyms in Colmschate

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Colmschate. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Farfetch-d). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Colmschate vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Colmschate.

Zeldzame Pokemons in Colmschate
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Colmschate. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Colmschate

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Colmschate. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Colmschate? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Colmschate

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Colmschate? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Colmschate. Maak jij deel uit van het gele team in Colmschate, rode team Colmschate of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Colmschate worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 27 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in Colmschate? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Colmschate plus je kunt ervaringen uitwisselen.