Pokémon Go in Almelo

Op zoek naar info over Pokemon Go in Almelo? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Almelo. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Almelo gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Weet jij waar bijvoorbeeld Voltorb zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Almelo. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Almelo? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Almelo

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Almelo verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Almelo. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Almelo direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 8 snel naar level 19. In de buurt van Almelo vang je veel pokemon in een straal van 9,5 km.

Pokemon Gyms in Almelo

Is het gelukt om level 5 te halen? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Almelo. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Haunter). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Almelo heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Almelo.

Zeldzame Pokemons in Almelo
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Almelo. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Almelo

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Almelo. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Almelo? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Almelo

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Almelo? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Almelo. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Almelo, het rode team van Almelo of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Almelo worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 36 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Almelo? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Almelo en deel je ervaringen.

One thought on “Pokémon Go in Almelo

  • 31 augustus 2016 at 20:20
    Permalink

    Pikachu en mr mime gesignaleerd in de buurt van winkelcentrum van gogh plein en het waterschap.

Comments are closed.