Pokémon Go in Agelo

Wil jij unieke Pokemons vangen in Agelo? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Agelo. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Agelo gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Vileplume zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Agelo. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Agelo? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Agelo

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Agelo te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Agelo. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in Agelo samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan rank je van level 7 binnen no-time naar level 26. In de buurt van Agelo vang je veel pokemon in een straal van 3 km.

Pokemon Gyms in Agelo

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Agelo. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Eevee). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Agelo vind je verschillende Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Agelo.

Zeldzame Pokemons in Agelo
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Agelo. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Agelo

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Agelo. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Agelo? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Agelo

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Agelo? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Agelo. Maak jij deel uit van het gele team in Agelo, team rood Agelo of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Agelo worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 23 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Kom je uit Agelo? Schrijf dan hieronder een review. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Agelo en deel je ervaringen.